Undervisningstilbud i BUFXHer kan du læse om de forskellige undervisningstilbud du som lærer kan booke til din klasse.COVID 19 info


Sikke en fornøjelse med elever tilbage i værkstederne!

I alle værksteder overholdes retningslinjer for plads og hygiejne. Vi ved der stadig kan være praktiske udfordringer når retningslinjer skal overholdes, så vi er fortsat fleksible og kan tage højde for særlige behov for planlægning. Tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Klasser kan være hjemsendte i perioder og her er der mulighed for at booke vores online undervisning i og med teknologi. Vi har en lang række spændende online undervisningsforløb. Her kan hele klassen deltage hjemmefra i kreative og innovative teknologiforløb, tilrettelagt og varetaget af undervisere fra BUFX, i samarbejde med klassens lærer.


Se alle vores online forløb her eller kontakt os direkte og hør om mulighederne her.

 

Du kan læse om  Forløb i makerspaces  og få det fulde overblik over forskellige typer af undervisning, du kan booke i BUFX. CRAFT  er danmarksmesterskaberne i innovation, samarbejde og digitale færdigheder. Læs herunder mere om tilmelding, vigtige datoer og hvordan konkurrencen forløber.


 Coding Class  lærer eleverne STEM-kompetencer som kodning, innovation, samarbejde og indblik i erhvervslivet. Coding Class er til 6. og 7. klasser, og alle klasser samarbejder med en virksomhed, der stiller en case, sparrer og giver feedback på den prototype, eleverne udvikler. Coding Class kan ikke bookes direkte her på siden, men både virksomheder og skoler kan her læse mere om tilmelding og undervisningsforløbets proces.Derudover har vi samlet  andre forløb  som udbydes til folkeskoleundervisningen inden for tech. Læs mere nedenfor.

Kontakt os på bufx@undervisning.kk.dk

- eller kom og besøg os i et af vores værksteder

 

BUFX Værkstedshallerne(Gl. Valby Idrætspark)

 

Julius Andersensvej 1,

2450 Kbh S

BUFX Enigma

 

 

(Museum for Post, Tele og Kommunikation)

 

Øster Allé 1,

2100 Kbh Ø

BUFX TEC(Technical Education Copenhagen)

 

Stæhr Johansens Vej 7,

2000 Frederiksberg