Velkommen til BUFX!

 

Teknologiforståelse i Københavns folkeskoler

 Hvad er BUFX? 
 
BUFX er din adgang til inddragelse af teknologi, innovation, entreprenørskab, praksisfaglighed og digitale færdigheder i folkeskoleundervisningen. Vi arbejder med teknologiundervisning af Københavns elever, og vi tilbyder undervisningsforløb, kompetenceudvikling og support til kommunens lærere.
 
BUFX er også makerspaces, som skolerne kan bruge i undervisningen. Et makerspace er et konkret sted, som er indrettet til, at man kan arbejde praksisfagligt med innovation, kreativitet og produktion med brug af nyere teknologier. Med forskellige værktøjer og maskiner er det muligt at udvikle sine egne designs, eksperimentere med og realisere sine entreprenante idéer.
 
 
 

 Hvor er BUFX? 

 

Vi har 4 makerspaces i BUFX:
- BUFX Værkstedshallerne (Gl. Valby Idrætspark).
- BUFX Enigma (Museum for Post, Tele og Kommunikation).
- BUFX TEC (Technical Education Copenhagen).
- BUFX SOSU H (Social- og Sundhedsskolen på Vesterbro).
 
Her tilbyder vi undervisning af elever i brugen af innovative teknologier som 3D-printere, laserskærere og kredsløbsteknologier som MakeyMakey og Micro:bit. Derudover har vi også forløb, hvor vi kommer ud til jer med enten en ladcykel fyldt med teknologier (Mobil BUFX), eller undervisning i digitale værktøjer og innovative processer i klasseværelset (Coding Class).
 
 
 

 Hvem er BUFX? 

 
Underviserne i BUFX er læringskonsulenter, der elsker tech. Hver i sær har vi beskæftiget os med undervisningsteknologier over mange år, og kan ikke rigtigt styre nysgerrigheden, når der er nye læringsteknologier på vej. Desuden har vi stor undervisningserfaring fra folkeskolen, så vi kan hjælpe elever og lærere at forstå og bruge læringsteknologierne. 
 
 
 

 Hvorfor BUFX? 

 
Overalt bruges teknologisk udstyr og noget, der fylder i debatten om folkeskolen er, hvordan skolen skal forholde sig til det gennemdigitaliserede samfund. I BUFX vil vi gerne sikre, at københavnske elever lærer om teknologier; hvordan de fungerer, hvordan man kan bruge dem, hacke dem, forstå dem og på den måde ruste eleverne til fremtiden. Derfor har vi samlet nye og kreative teknologier og dygtige undervisere til at hjælpe elever med at udforske teknologien.
 
 
 

 Hvornår BUFX? 

 

Vores undervisningsforløb ligger dagstimerne mandag-fredag, og derudover har BUFX også fritidstilbud. Fritidstilbuddene varetages af Københavns Kommunes Ungdomsskole, og du kan finde fritidstilbuddene her.

 

 
 
Her på hjemmesiden kan du læse mere om vores undervisningstilbud til Københavns Kommunes folkeskoler, booke  et forløb til dine elever eller læse mere om kompetenceudvikling til lærere inden for teknologi i folkeskolen.

Vi glæder os til at udforske og lære sammen med jer!

 

 

Kontakt os på bufx@undervisning.kk.dk

- eller kom og besøg os i et af vores værksteder.

 

BUFX Værkstedshallerne


(Gl. Valby Idrætspark)

 Julius Andersens Vej 1,
2450 København SV

BUFX Enigma

 


(Museum for Post, Tele og Kommunikation)

 


Øster Allé 1,
2100 København Ø

BUFX TEC


(Technical Education Copenhagen)


Stæhr Johansens Vej 7,
2000 Frederiksberg

BUFX SOSU H

 

 

(Social- og Sundhedsskolen på Vesterbro)

 

 

Skelbækgade 1
1717 København V