Elever arbejder kreativt med at lave digitale løsninger for virksomheder

 

Skal jeres skole være med?

 



 

 Hvad er Coding Class, og hvordan kommer jeg med som lærer? 

 

Alle folkeskoler i København skal vælge et Skole-Erhvervsforløb for jeres 6. eller 7. klasser, og Coding Class er et af de forløb, skolerne kan tilmelde sig.

 

Tilmeldingen sker i foråret via din skoleledelse, der melder jeres ønske til Skole-Erhvervsforløb til Fagligt Center, Børne- & Ungdomsforvaltningen omkring årsskiftet. Hvis I ønsker jer, at have et Coding Class-forløb det kommende skoleår tager Coding Class Cph sig af at koordinere samarbejde med virksomheden og planlægge tidsforløbet i samarbejde med både skole og virksomhed.

 

 Det skal I bidrage med som skole 
 
• Lærerne deltager i et fælles Kick Off for alle involverede skoler og samarbejdspartnere, hvor I udarbejder den case, eleverne kan arbejde med (2 timer)
 
• I løbet af forløbets 5 dage deltager læreren i undervisningen, og hjælper med at klassens elever er åbne for lærings- og innovationsprocesserne, som eleverne skal igennem. Coding Class Cph varetager den tekniske del, og det er en styrke, når læreren også er nysgerrig på dette, men det er ikke et krav.
 
• Underviserne i Coding Class Cph sørger for den overordnede koordinering mellem virksomhed og klassens lærer. Vi har desuden gode erfaringer med lærere, der engagerer sig i kontakten med virksomheden, som har ført til et videre samarbejde mellem skolen og virksomheden herfra.
 
Kontakt os, hvis I vil høre mere.




 Hvordan forløber undervisningen? 

 

Se her en nærmere beskrivelse af, hvordan undervisningen forløber på dag 1, 2, 3, 4, 5.

 

 

 

 

 

 

 

 Første gang med kodning? 

 

Er det første gang du arbejder med kodning? Så fortvivl ikke, du kommer som lærer til at få hjælp til den kreative og digitale proces af dygtige undervisere.

 

Hvis du vil undersøge kodning lidt, så tjek nogle af videoerne på code.org ud. De kan give et godt indblik i en verden af kodning.








 Vil du køre Coding Class selv? 

 

Klik her, og find materialerne og instruktionsvideoer, så kan du prøve kræfter med det i klasseværelset. 

 Interesseret i teknologi i folkeskolen? 

 

Læs mere her, hvis du er interesseret i andre former for teknologi- og STEM-undervisning.