I BUFX støtter vi bravt op om mediepatruljerne. Derfor har mediepatruljerne selvfølgelig mulighed for at booke et besøg i vores makerspace, hvor de enten kan blive undervist i et af vores eksisterende forløb (se dem her) eller vi kan tilrettelægge et forløb ud fra ønsker og interesser. 

Formålet er, at eleverne skal føle at de opkvalificeres i deres viden om IT og digitale teknologier, og at de selvfølgelig skal have en sjov dag, hvor de kan få lov til at 'nørde' helt ud!

 
Mobil BUFX: Det cyklende makerspace
Vi kan også komme til jeres skole med vores cyklende makerspace. Vi har fyldt vores ladcykel med moderne teknologier til læring! Book et forløb, og vi kommer ud til jeres skole. Det mobile BUFX er en mulighed for at bringe teknologier ud på skoler til blandt andet mediepatruljer. 

Teknologierne omfatter

3D-printere fra Craftbot og Ultimaker
MakeyMakey
Dash & Dot
Micro:bits og Tinkerkits
Little Bits og mere.


Vi aftaler, hvilket fokus det enkelte besøg skal have; Om mediepatruljen skal lære at 3D-print, tilegne sig grundlæggende funktioner i Micro:bit, lære at kode, få tips og tricks til formidling af viden til andre elever eller noget helt sjette, er op til dig og mediepatruljen. Med andre ord, kan vi skræddersy forløbet, så det passer til elevernes forudsætninger og interesser, så de kan tilegne sig en masse viden og færdigheder, men, vigtigst af alt, have det sjovt imens.

Skriv til os på bufxbufx@gmail.com, for at høre mere!