Special Faces

Special Faces er en Engelsk gruppe som spiller sammen over den virtuelle verden. De har deres egen "Tale-server" Hvor de sidder og taler sammen og kommunikere mens de spiller. Der er også personer med andre nationaliteter, som der sidder og spiller. Men alt sproget foregår på engelsk.

Interview

Her er der et interview med en fra den internationale gruppe Special Faces. Den er på engelsk og han vil fortælle hans mening om Gamere kulturen, og om hans community/gruppe som han er med i.

At spille eller ikke at spille?

At game vil betyder at spille. Kulturen er kæmpestor og er i stort set spredt ud i hele verdenen. Kulturen kræver ikke noget fra nogen, eller ikke andet end en konsol og nogle spil. Kulturen har til gengæld ingen aldersgrænse, specielt tøjstil, eller køn. Derfor bliver så mange interesseret i denne kultur, da du kan være den du har lyst til over skærmen.

Konsoller?

De to mest kendte konsoller er selvfølgelig, Xboxen og Playstationen. Men der er også Computeren som er nok den mest kendte maskine. Xboxen, Playstationen og Computeren har alle 3 hvert deres virtuelle verden. De allesammen minder om hinanden men der er bare forskellige mennesker på forskellige konsoller. Xboxen og Playstationen er 2 konsoller man spiller på ved hjælp af en Controller. Mens computeren er bare en mus og et tastatur.

Hop tilbage til startsiden HER