IDRÆTSLINJEN      NFS SKOLEPORTEN     KONTAKT      LOG-IN

Mette stående
logo cirkel

Martin Stensvig 

(f.1988) Atletiklinjen siden 2016  

  

Jeg har dyrket atletik siden 1998 hvor jeg startede i IK Hellas i Roskilde. I perioden 2006 til 2012 dyrkede jeg atletik på højeste nationale niveau. I forbindelse med at jeg flyttede til København i 2008 skiftede jeg klub til Sparta. I perioden 2007 til 2012 har jeg opnået flere danske mesterskabs titler både individuelt og for hold.  

   

I oktober 2009 begyndte jeg som børnetræner (8-9 årige) og progresserede i den efterfølgende tid med 10-11 årige og 12-13 årige hold i generel atletik (løb, spring og kast). Siden oktober 2012 har jeg haft ansvaret for at træne en springgruppe med primært fokus på de vertikale spring (stang/højde). Denne gruppe består af atleter fra ca. 15 år til senioratleter, hvor størstedelen har vundet medaljer ved danske ungdoms mesterskaber eller seniormesterskaber.   

Siden september 2012 har jeg af flere omgange fungeret som hjælpelære på hhv. Atletik 1 og 2 på Idræt på Københavns Universitet (KU). I feb. 2018 blev jeg uddannet cand. scient. i Humanfysiologi med et biomekanisk speciale ved KU. I foråret 2015 færdiggjorde jeg Dansk Atletik (DA) juniorlicenstræneruddannelse og har efterfølgende af flere omgange fungeret som springansvarlig for DA’s ATK-samlinger for øst delen, samt deltaget som træner ved diverse ungdoms, junior og seniormesterskaber, både nationalt og internationalt. Igennem flere år jeg har deltaget kontinuerligt i internationale trænerkonferencer og kurser, i bl.a. Tyskland, Storbritannien, Norge og Sverige.  

  

Min motivation for at fungere som morgentræner på atletikdelen på Nørre Fælled Skoles idrætslinjen, er at give atleterne en bedre forståelse af bevægelse og deres egen krop. Jeg motiveres i høj grad selv af at kunne opnå en øget indsigt og forståelse af hvorfor en bevægelse kan se ud som den gør og om den kan være fordelagtig i forhold til den opgave den bør løse. Dette gælder både i performance eller skades præventive sammenhænge. Hvis jeg blot kan videregive og formidle en lille del af denne passion, vil jeg være nået godt i mål med min hensigt som træner på NFS’s atletiklinje. Herudover motiveres jeg i høj grad af atleternes typiske målrettethed, engagement og vilje for at lykkes på flere niveauer.  

Juan Diego Marcano Gonzalez 

(f. 1992) Atletiklinjen siden 2021 

  

I started as an athlete in my native country Venezuela in 2007 being part of the national team on multiple occasions, in 2009 after finishing my bachelor's degree I had the opportunity to come to Denmark on an exchange trip, and compete for Sparta Atletik og Motion, participating in national and international events, especially in the hammer throw.


In 2012, at the same time that I started studying my bachelor of science in physical activity and sports, my coaching career began, working as an athletic trainer at a high school in my hometown. In 2014 my interest in throwing events began to grow, thus starting as a coach with the junior team at the Zeus club (Barquisimeto - Venezuela).


In 2016 I decided to move to Santander - Spain to complete my university studies in Sports Sciences, upon completing these studies I was a chance to be part of Sparta Atletik og Motion as well as in KIF as a junior throwing coach, collaborating with U16 teams and combined events. Since my beginnings as a coach, the knowledge and learning to without constant and without pause being present in different conferences and seminars on high-level training.

 


My motivation as an NFS coach is to help and provide students with a different perspective on athletic training, to show them how what and why! We do each of the activities and be able to evade the worst enemy in the sports world, INJURIES. In addition, I am a faithful believer in the teaching-learning process that never ends, and as an athlete, I can continue to expand our knowledge in the field of athletics.

Mette stående

Mette Dyrlund 

(f:1989) Basislinjen siden 2017

 

Baggrund  

Jeg har dyrket roning siden 2009. Jeg blev en del af Danmarks Rocenter i efteråret 2012, hvor jeg har været i finalen til EM og VM og en sølvmedalje til en World Cup. Udover at jeg ror på vandet eller i ro-ergometer, så styrketræner jeg, cykler, løber, svømmer og løber på langrend. Jeg er bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet i Odense og er kandidat i Humanistisk Samfundsvidenskabelig Idrætsvidenskab på Københavns Universitet. I mit kandidatspeciale har jeg undersøgt, hvordan man skaber et godt træningsmiljø i en psykologisk ramme Studiet har været en fantastisk kobling til sporten, da jeg lærte om de fysiologiske og psykologiske faktorer i forhold til idræt. Jeg har været instruktør i Danske Studenters Roklub, hvor vi startede med et ro-forløb op på folkeskoler i København. Derudover har jeg arbejdet med de unge fra klubben om kost og de psykologiske faktorer i sporten.    

  

NFS  

Jeg har stor interesse for talentudviklingsmiljøer og skoleidrætsmiljøer og er optaget af at understøtte og fokusere på glæde ved idræt, livskvalitet, trivsel og læring igennem leg og bevægelse. At skubbe skoledagen i gang med sved på panden, energi og godt humør, som giver udslag til bedre koncentration i timerne, er altafgørende for, at børn og unge er motiveret til at lære. Ud over min erfaring som eliteroer og arbejdet i Danske Studenters Roklub har jeg i al almindelighed haft et omdrejningspunkt, der handlede om motivation. Som morgentræner er jeg motiveret af at samarbejde med eleverne, der har lyst til at lære, være nysgerrige og være kreative. Det er spændende at arbejde med deres potentiale, med deres udviklende tankesæt, såsom optimisme, velholdenhed og ejerskab og håndtering af de udfordringer, de møder.  


Stig Kramer 
(f.1967) Basislinjen siden 2013  
  
Jeg arbejder til dagligt som sportschef og talentudvikler i Nørrebro Taekwondo Klub, og er morgentræner på Team Copenhagens eliteidrætsakademi. Min baggrund er Taekwondo som jeg startede med i 1982. Jeg konkurrerede en periode, dog ikke på eliteniveau, men kom tidligt i gang med trænergerningen. I 1992 rejste jeg til Korea for at studere koreansk og Taekwondo, samt træne TKD med de bedste i verden.  
Fra 2002 til 2006 var jeg assistent træner på TKD landsholdet i Danmark. De næste 6 år var jeg landstræner i Norge, før jeg vendte hjem til København for at blive cheftræner og talentudvikler i Nørrebro Taekwondo Klub.  
I tiden som landstræner i Danmark og Norge trænede og coachede jeg udøvere frem til mesterskabs medaljer i EM, VM og OL. I tiden i Norge var jeg også med til at udvikle en talentudviklings struktur for Taekwondo forbundet, som svarer til DIF’s Aldersrelateret Trænings Koncept.   
Jeg har som TKD træner gennemgået forskellige træneruddannelser for Olympiske trænere og World Taekwondo workshops for landstrænere. Sideløbende har jeg været på DIF’s diplomtræneruddannelse, og de seneste år fokuseret på uddannelser i præstationsoptimering med DIF’s Coaching 2, og ’Træneren Som Mentalitetsudvikler’ fra Vindermentalitet.dk.    
  
Som basistræner på Nørre Fælled skole bruger jeg den erfaring jeg har fra elite idræt, til at arbejde med unge motiverede elever, for at give dem bedst mulige overgang fra talent til elite. Det er spændende at arbejde de med mange forskellige idrætter på Basislinjen, og give dem et godt og sundt fundament de kan bygge videre på med deres idrætter. En af topprioriteringerne er at holde vores elever skadesfri, og derfor har jeg taget en træneruddannelse i FMS (Functional Movement Systems), som er et værktøj til screening af udøveres bevægelsesmønstre og optimere den fysiske træning.
Tai Regel Pundik 
(f.1977) Fodboldlinjen siden 2018  
  
Jeg har haft min fodboldopvækst i B93 hvor jeg spillede på eliteniveau i de forskellige U-rækker, og har derfor stået overfor mange af de samme udfordringer, som vores elever på fodboldlinjen har, i deres arbejde på at indfri deres ambitioner og drømme som fodboldspillere.  
Som seniorspiller har jeg primært spillet DS og 2.div., men allerede i 1999 spillede jeg min første futsalkamp, og blev hurtigt draget af den sydamerikanske indendørs fodboldgren. Fra 2005 valgte jeg at fokuserer på futsal, først som spiller og efterfølgende som træner.   
  
Jeg har været fodbold- og futsaltræner siden 2005, hvor jeg har været træner på alle niveauer i forskellige klubber, heriblandt København Futsal hvor jeg har været cheftræner for ligaholdet siden 2006 og opnået bl.a. 3 DM-titler. Som den første dansker tog jeg UEFA Futsal B-licens, og har siden været DBU-instruktør med ansvaret for DBU’s futsaltrænerkurser. Derudover har jeg deltaget i, eller selv afholdt trænerkurser i bl.a. Italien, Spanien, Grønland m.fl. og deltaget på DBU’s ”Fodboldens Lederakademi”. I 2019 blev jeg udnævnt som UEFA-delegeret.     
  
Jeg har været morgentræner på Nørre Fælled siden oktober 2018, og finder stor motivation i at arbejde med spillere som målrettet vælger at kombinerer deres skolegang med fodbold. Jeg anser det for at være et privilegium, at være en del af deres udviklingsrejse, og tilmed på 1. række.   
Som træner på fodboldlinjen er mit primære fokus at løfte den enkelte spiller, herunder både teknisk og taktisk. 

Michael Mejdahl Andersen

(f.1986) Fodboldlinjen siden 2013  

  

Baggrund  

Tilbage i 2002 startede jeg min trænergerning som frivillig i en lokal fodboldklub nær Roskilde. Jeg fandt hurtigt ud af at min interesse og ambition lå hos de hold som trænede lidt mere end de andre og samtidig havde færdigheder på sub-eliteniveau. Efter at have færdiggjort min UEFA A-licens i 2012 blev jeg hentet til en større klub og i en årrække havde jeg U18 DM (øverste ungdomsrække for piger) og en sæson i 3F ligaen (øverste seniorrække for kvinder). Sideløbende har jeg taget dommercertifikat, været scout for og assisteret på U16 landsholdssamling, gennemført DIF's Coaching 1 og 2 uddannelse, teknisk træner i FC Roskilde, stiftet firmaet bolduniverset.dk som laver camps og events relateret til bevægelse samt en masse andre spændende ting.   

  

En af de større og erfaringsgivende oplevelser jeg har haft over de sidste 10 år er tæt kontakt og godt netværk til fodboldfolk på den amerikanske østkyst hvor jeg gentagende gange har gæstet som træner og oplægsholder men også modtaget besøg fra. Erfaringerne og kulturforskellene - såvel som lighederne er noget jeg dagligt bærer ind i min trænergerning  


Mit virke på NFS  

Som tidligere morgentræner på Team Copenhagens idrætsakademi har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med mange unge med stor motivation og lyst til at udvikle sig. Det var grunden til at jeg i 2013 valgte at være med helt fra starten da Nørre Fælled Skole skulle etablere deres fodboldlinje. Muligheden for at forme setup og indhold tiltaler mig og muligheden for at hjælpe elever/atleter/fodboldspillere med at udfolde deres potentiale og lykkes er det som driver mig. Som klubtræner på højt niveau er det min opgave at udvikle og præstere resultater samtidig. To ting som ikke altid går hånd i hånd. Udviklingsdelen får jeg som morgentræner lov til at fordybe og arbejde med, da jeg sammen med den enkelte kan sætte mål for små tekniske detaljer og opleve udviklingen næsten fra træning til træning. Sideløbende med gerningen på bane er jeg tovholder og fanebærer for skolens lifeskillskoncept som siden skolens start har udviklet sig til en spændende og udfordrende opgave både for trænere og atleter.

Hans Ørting

(f.1977) Skadestræner samt Fodboldlinjen siden 2019   

   

Jeg er uddannet fysioterapeut, med efteruddannelse indenfor sportsskader. Jeg har arbejdet i idrætsverdenen i mange år, især omkring fodbold, hvor jeg har arbejdet i både amatør- og eliteklubber. Fra 2010-2015 var jeg i FC Nordsjælland og var en del af staben omkring holdet der vandt to pokaltitler, samt sølv og guld i Superligaen. Derudover har jeg undervist på træneruddannelser i Danmarks Idrætsforbund siden 2010, samt været tilknyttet Team Danmark som konsulent, hvor jeg bl.a. var med til European Games i Baku i sommeren 2015. Siden 2016 har jeg desuden arbejdet for DBU som fast fysioterapeut på U19 herrelandsholdet, samt været med U23 og U20 landsholdet på tur ved behov.Jeg har været instruktør i forskellige sportsgrene og er i gang med træneruddannelsen indenfor fodbold, som er den tredje sportsgren jeg tager instruktøruddannelse indenfor.


I mit virke som skadestræner på Nørre Fælled Skole er min ambition dels at bidrage til at optimere skadestræningen for eleverne, tilbyde sparring omkring fysiske problemstillinger, samt at bidrage til elevernes udvikling både mentalt og fysisk. Jeg motiveres af at se den udvikling de kan gennemgå, gennem målrettet og fokuseret fysisk og idrætsspecifik træning.

I fodboldtræningen arbejder jeg anerkendende og mener at mod og vilje til at forbedre sig er en afgørende egenskab for at få mest muligt ud af træningen. Jeg ønsker at bidrage med individuel coaching og viden om hvad der skal til for udvikle sig som spiller og atlet, uanset hvilket niveau man har som mål at opnå.

Nicolaj List Mortensen  

(f. 1974) Afdelingsleder for idrætslinjen siden 2012 

  

Igennem min opvækst har jeg idræt altid spillet en væsentlig rolle. I de seneste år, har det specielt været langdistanceløb og fodbold, som har fyldt mit fritidsliv. 


Min motivation for at være ansvarlig og medvirkende til at drive skolens idrætslinje, er at jeg oplever et stort behov for at helt almindelige glade entusiastiske talentfulde ”idrætsbørn” kan tilbydes et miljø hvor de ikke skal føle sig anderledes. Jeg er drevet af hele tiden at udvikle på skolens koncept sammen med højt uddannede trænere, som har forståelsen for vigtigheden af aldersrelateret træning og Lifeskills. Jeg ser det som min fornemste opgave at se den hele idrætsudøver eller hele menneske, og ikke kun fokusere på idrætten, det faglige eller det personlige. Jeg stræber efter at lave et idrætsudviklingsmiljø, hvor eleverne kan blive afklaret med deres idræt og deres idrætsambitioner. For nogle betyder det at de kan få en livslang idrætskarriere, for andre at de ser sig selv mere i trænerrollen og for nogle at idrætten bare er et supplement til deres øvrige liv.    


+
Indsæt
billede / video eller lyd

NØRREFÆLLEDSKOLE

Biskop Krags Vænge 7, 2100 Kbh Ø. 

Telefon: 39 18 03 80Logo ident højrestillet transparent baggrund