RADIO GLAD
- de originales taleradio

Muslim og homoseksuel 
- om at springe ud og stå ved sig selv
At være homoseksuel og alene om sin erkendelse, kan føles som at leve et dobbeltliv. At være muslim og homoseksuel tvinger mange til at leve et liv i skyggen. Dagens gæst har stået foran begge udfordringer. Men Abdel Aziz Mahmoud sprang ud. Først for sine venner og familie, siden for hele Danmark. Hør Abdels historie i denne udgave af Nuancer af sort.
En skolerejse med cerebral parese
Sigrid har cerebral parese (også kaldet CP). Det er et fysisk handicap som gør at hun må bruge en rollator til at komme rundt i sin hverdag.
Fra børnehaven og hele vejen op gennem hendes skole- og uddannelse har Sigrid mødt masser af udfordringer, bl.a. fordomme og forestillinger fra omverdenen om at gå i skole med et handicap.
Lyt med når Sigrid tager Radio Glads Rasmus Nielsen, der også har CP, med på en rejse gennem sin skole- og uddannelsestid.


Opera & Sorg 

De store følelsers kunst

Operaen er en kunstart, der kan rumme de helt store følelser. Kærlighed, ulykkelig kærlighed, sorg og vrede, er ofte nogle af hovedingredienserne.
I dette afsnit har Anton Løwe Nyborg inviteret sin sanglære Naja Månsson i studiet for at se nærmere på sorgen som fænomen.
Metal & Mytologi
En 9-hovedet drage, der sloges med Herkules, eller en lillebitte vand-amøbe med røv og mund i samme ende.. Hvilken Hydra er metalbandet Dying Hydra opkaldt efter? Og hvad kan spirituelle Hanne Stensgaard fortælle om slanger? Jackstikket handler i denne udgave om mytologi inden for metallens verden.

Humle i tuden 

Lars Hauberg har sat rocksanger - og biolog - Johan Olsen stævne på et af Frederiksbergs legendariske værtshuse; Vinstue 90 på Gammel Kongevej.
Hør blandt andet hvordan kulsyrerholdigt øl kan påvirke dine prutter og hvorfor Johan mener at alle bør have et stamværtshus.


Metal møder musical

Sylvester Bjarnø og Anton Løwe Nyborg er gode venner og kollegaer på Radio Glad. Men når det kommer til musiksmag er de som nat og dag. Anton er vild med musicals og Sylvester sværger til Heavy Metal. Nu har Anton inviteret Sylvester med i Det Ny Teater, for at se musicallen "Book of Mormon", og derefter skal han med en tur på spillestedet BETA, hvor Sylvester vil præsentere ham for noget tung metal. Mon de to venner kan lære at sætte pris på hinandens musik?

I rollen som skuespiller 

- Jakob Cedergren

I denne udgave af I rollen som skuespiller taler Lars Hauberg med skuespiller Jakob Cedergren, som havde sit store gennembrud som Bjarne Madsen i TV-serien Edderkoppen. Hør Jakob fortælle om sine roller, hans svenske kriminalkommisær Andreasson og hvorfor han elsker Systembolaget.

Røverhistorier fra Island 

- med Kim Lembek

Kim Lembek oversætter islandske sagaer, og har et passioneret forhold til de gamle tekster. I denne udsendelse fortæller han om én af sine yndlingsfigurer, Gretter den Stærke, der blev fredløs allerede som 7-årig. Kim Lembek læser også højt fra ét af sagaens frække kapitler, hvor Gretter forfører en tjenestepige med sjofle ord.

RADIO GLADs PROGRAMMEDARBEJDERE

- Hør vores udsendelser her

HVEM ER VI?

Radio Glad


Radio Glad er skæv kulturradio med markante værter. Vi laver podcasts om alt fra opera og øl til heavy metal og fitness. Radio Glad er kvalitetsradio produceret af radiofolk med forskellige funktionsnedsættelser.



Kontakt Radio Glad:

Mail: trine.bl@tv-glad.dk



PODCAST

Herunder finder du nogle af de serier, der er tilgængelige som podcast. Søg Radio Glad i din podcasttjeneste eller find links direkte til serierne herunder. 

Humle i tuden

Lars Hauberg taler med ølbryggere og -entusiaster om de gyldne dråber.  Hent "Humle i tuden" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Blind på job

Mark Sonne undersøger jobs kan man egentlig have når man er blind. Find "Blind på job" som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Skuespillere

I serien "I rollen som skuespiller" interviewer Lars Hauberg de største danske skuespillere. Find serien som podcast via iTunes eller den podcast-app du bruger.

Dokumentar og lydfortællinger

Lyt til vores bedste dokumentarer og enkeltudsendelser gennem tiden i podcasten "Radio Glad Dokumentar og Lydfortællinger". Abonner på podcast via iTunes eller den podcastapp, du normalt bruger.

TV-GLAD


TV-Glad er en del af Glad Fonden. 

Vi er verdens første tv-station for og med mennesker med funktionsnedsættelse.


TV-GLAD
Rentemestervej 45-47
2400 København NV
Tlf.: 3812 0100
information@gladfonden.dk

Ansvarshavende redaktør: Hanne Jensen

Yderligere kontaktinfo: klik her

SOCIALE MEDIER


Facebook

YouTube

Instagram



REGNSKAB, VEDTÆGTER OG BESTYRELSE

Se her